Seuraavat koulutukset

Kysy tulevia kurssipäiviä toimistostamme
puh: 010 2399 060

Hygieniaosaamiskortti

Koulutusmaailma™ Hygieniapassi -koulutuksella valmistaudut hygieniapassitestiin, sekä syvennät hygieiapuolen osaamistasi. Koulutus ei ole pakollinen, eli testiin voi osallistua myös ilman koulutusta.
Elintarvikelaki (23/2006) edellyttää, että ilmoitetussa tai hyväksytyssä elintarvikehuoneistossa työskentelevän, pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita käsittelevän henkilön on osoitettava elintarvikehygieeninen osaaminen viimeistään 3 kk kuluessa tällaisen työn aloittamisesta. Kolmeen kuukauteen lasketaan taannehtivasti myös aiemmat elintarvikealan työt, joissa osaamisen osoittamista edellytetään.
Ilmoitettuja elintarvikehuoneistoja ovat esim. kahvilat, ravintolat, suurkeittiöt, erilaiset kioskit, pikaruokaravintolat, elintarvikemyymälät ja myös monet elintarvikkeita valmistavat tehtaat. Hyväksyttyjä elintarvikehuoneistoja ovat esim. raakaa lihaa, kalaa, siipikarjaa tai muita eläinperäisiä elintarvikkeita ennen vähittäismyyntiä käsittelevät huoneistot.
hygieniaosaamiskortti
Hinta 120€
(Hygieniatestimaksu ilman koulutusta 60€)
+ alv 24%